Unieke Limousine Stripshow Tour: Een Luxueuze Start van Jullie Feest!

Willen jullie jullie feest op een onvergetelijke, luxe en erotische manier beginnen? Zoek niet verder, want onze Limousine Stripshow Tour is de perfecte oplossing!

Limousine Ervaring

Onze stijlvolle limousine haalt jullie op bij de afgesproken locatie en neemt jullie mee op een exclusieve tour naar jullie eindbestemming.

Geniet volop van de weelde in onze limousine, met fantastische muziek via het surround sound systeem. Fris en champagne ontbreken natuurlijk niet, waardoor jullie rit nog specialer wordt.

Stripshow Sensatie

Tijdens de rit stapt een verleidelijke stripper of stripster aan boord. Of het nu een politie-uniform, een schoolmeisjesoutfit of een ander thema is, de stripper zal de limousine stoppen om bijvoorbeeld kentekenplaten te controleren en vervolgens een opwindende stripshow te geven, waardoor het feest compleet wordt.

Limousine huren met stripshow

Tarieven en Opties

Voor het bovenstaande arrangement begint de prijs vanaf €550 (afhankelijk van de locatie) voor maximaal 8 personen.

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Hummer limousine, die groter en luxueuzer is, met hetzelfde arrangement. De prijs voor deze limousine begint vanaf €750 (afhankelijk van de locatie), inclusief stripshow en champagne aan boord, geschikt voor maximaal 12 personen.

Voor grotere groepen van meer dan 12 personen is er de Hummer XXL Limousine. Met plaats voor tot en met 16 vrienden kan dit volledige arrangement voor €1050 worden geboekt, inclusief stripshow en champagne aan boord. Maak je feest onvergetelijk met onze exclusieve limousine ervaring!