Stripper worden bij Stripstars

Stripper worden. Misschien wel een van de spannendste beroepen die er is! Zoek je een opwindende baan, waarmee je heel goed geld verdient en waar geen werkdag hetzelfde is? Meld je dan aan als stripper bij Stripstars! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste dames en heren die het leuk vinden om onze klanten de avond van hun leven te bezorgen, in ruil voor een hele mooie bijverdienste!  

Hoe word ik een stripper bij Stripstars?

Een stripper worden is bij Stripstars eigenlijk heel eenvoudig. Ben jij een vrolijk, leuk, sociaal, mooi en betrouwbaar persoon en zie jij het wel zitten om onze klanten op een licht erotische manier te vermaken? Dan hoef je eigenlijk alleen je gegevens bij ons achter te laten, samen met een paar van je mooiste foto’s. Deze informatie wordt natuurlijk strikt vertrouwelijk behandeld volgens de privacywetgeving. Er zal dus niets gedeeld worden. Wanneer je je hebt aangemeld om stripper te worden, nemen wij altijd zo snel mogelijk contact met je op. 

Is de stripper vacature op jouw lijf geschreven?

De stripper vacature past goed bij je als je houdt van een gezonde dosis spanning en humor. Werken als stripper is namelijk vooral heel leuk, omdat je altijd in een gezellige en opgewonden sfeer terecht komt. Als stripper of stripster ben je vaak het hoogtepunt van de avond op een vrijgezellenfeest, ladies night, verjaardag of andere gelegenheid. Vind jij het leuk om mensen te entertainen en ben je niet bang om jezelf te tonen? Dan is de vacature als stripper echt op jouw lijf geschreven! 

Belangrijk is wel dat je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto. Dit is echt een must.

Stripper worden zonder ervaring

Ook wanneer je nog niet veel ervaring hebt, kun je bij Stripstars gewoon vrouwelijke of mannelijke stripper worden. Je gaat dan de eerste paar keer gewoon mee met een onze ervaren strippers. Zij leren jou om een echt goede stripper te worden! Ze vertellen je bijvoorbeeld welke stripacts het best in de smaak vallen, welke dansmoves het altijd goed doen en welke muziek uitermate geschikt is om de show tot een groot succes te maken. Het team van Stripstars helpt je dus om een goede, sexy en betrouwbare stripper te worden!

Hoeveel verdien je als stripper bij Stripstars? 

Het salaris dat je als stripper verdient is zeer aantrekkelijk, zeker als je in ogenschouw neemt hoe weinig tijd je er relatief gezien aan kwijt bent. Hoeveel je verdient als stripper bij Stripstars, hangt een klein beetje af van je ervaring. Toch verdien je zelfs als beginnend stripper al een heel leuk salaris. Elke show duurt ongeveer 15 minuten en in die tijd verdien je al snel vele tientallen euro’s. Stel je eens voor dat je meerdere van zulke shows op een avond geeft! Uiteraard worden daarnaast ook je reiskosten vergoed. Kortom: stripper worden kan zomaar voor een hele mooie (bij)verdienste zorgen. 

Meld je snel aan om stripper te worden! 

Ben je dus op zoek naar een veilige, spannende en uitdagende baan waar je een heel leuk zakcentje mee bijverdient? Meld je bij ons aan, stuur je mooiste foto’s mee en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk kunnen we jou snel verwelkomen bij Stripstars! 

Vul hier je gegevens in en wij sturen jou zo snel mogelijk een bericht.

Alle gegevens die je invult blijven strikt vertrouwelijk, dit valt onder de wet van privacy en zal nooit gedeeld worden.

Team Stripstars.

In het bezit van een rijbewijs?
In het bezit van een auto?