Politie stripper huren bij Stripstars.nl

Zoek jij een sexy smeris die geen bekeuring, maar een spannende striptease uitdeelt? Dan ben je bij Stripstars.nl aan het juiste adres. Bij ons kun je kiezen uit meer dan twintig mooie dames en een grote groep knappe, gespierde mannen die het politie-uniform voor jou aan- én uittrekken. Bepaal zelf welke agent(e) zijn of haar autoriteit laat gelden op jouw feestje. Wie je ook kiest, onze politiemannen en -vrouwen hebben allemaal de juiste eigenschappen en vaardigheden om de gelegenheid nog memorabeler te maken. Een politie stripper boek je dus bij Stripstars.nl.

Vrouwelijke politie stripper boeken

Kan jouw feestje wel een politie stripper gebruiken? Met meer dan twintig beeldschone dames die de kunst van het fouilleren tot in de puntjes beheersen én weten hoe ze iemand laten zweten, huur je bij Stripstars.nl echte professionals. Onze meiden zetten je vast in je stoel en laten je niet gaan voordat ze klaar met je zijn. Kijk hieronder welke agentes beschikbaar zijn om de gasten van jouw verjaardag, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid te verblijden met een sexy show.

Huur een mannelijke politie stripper

Wil jij dat de volgende agent die tijdens een feestje aanbelt geen waarschuwing over het volume, maar een spannende striptease geeft? Dan zit je helemaal goed bij Stripstars.nl. Onze gespierde mannen ‘arresteren’ de jarige of vrijgezel en doen deze vervolgens versteld staan met hun sensuele moves en attributen. In tegenstelling tot de echte politie, mag je deze diender aanraken en zelfs insmeren met body oil!

Wat kun je verwachten van de politie stripper?

Onze politie strippers en stripsters verrassen je met een striptease van circa 15 tot 20 minuten, met humoristische, spannende en licht erotische elementen. De politievrouwen en -mannen geven een striptease die bestaat uit een lapdance en spannende dansmoves. Degene die door de politie stripper wordt overvallen, mag bovendien zoveel body oil op de mannelijke of vrouwelijke stripper smeren als hij/zij wil. Uiteraard verklappen we niet alles; wat de stripact van de politie stripper precies inhoudt, blijft dus een verrassing…