Creëer Unieke Kunst: Gipsen Piemels Versieren Workshop!

Vrijgezellenfeest of verjaardag doe een piemel pimp workshop

Een Creatieve Workshop vol Plezier

Stel je voor: een gezellige ruimte, gevuld met gelach en de belofte van leuke momenten. Hier staat voor iedereen een gipsen compagnon klaar, klaar om omgetoverd te worden tot een grappig en levendig kunstwerk. Maar dit is geen gewone workshop; het is een uitnodiging om je creatieve kant te laten zien en plezier te hebben.

Ontdek Je Creativiteit

Met een variatie aan verf, glitters, vormpjes en andere decoratieve materialen, is het tijd om te experimenteren en te creëren. Of je nu een vleugje glamour, humor, of gewoon wat eigenzinnigheid wilt toevoegen, deze workshop biedt een unieke ervaring vol plezier.

Deskundige Begeleiding

Onze ervaren instructrice staat klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat elk kunstwerk een succes wordt. Ze zal je helpen om het beste uit jezelf te halen en ervoor zorgen dat je met een glimlach op je gezicht naar huis gaat.

Een Leuk Aandenken

De workshop duurt een uur en aan het einde ga je niet met lege handen naar huis. Je neemt een prachtig kunstwerk mee, een blijvende herinnering aan de leuke tijd die je hebt gehad.

Maak Jouw Evenement Bijzonder

Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden, familie of collega’s uit en maak van je volgende bijeenkomst iets speciaals. De kosten bedragen slechts 35 euro per persoon, met een minimale besteding van 300 euro voor de groep. En voor wie wat extra spanning wil, is er de mogelijkheid om een mannelijke stripper toe te voegen voor slechts 200 euro extra.

Reserveer Nu Jouw Plekje

Boek nu je plek bij onze workshop en maak van je volgende evenement een onvergetelijke ervaring!

“Betoverende Bewegingen: Stap in de Wereld van Striptease”

Doe mee en verras jezelf én je partner met de verleidelijke kunst van striptease.

Boek nu onze opwindende 1,5 uur durende striptease workshop op locatie of bij jullie thuis vanaf 300 euro(€30 p.p.). Maak er samen een onvergetelijke en ondeugende ervaring van met onze striptease workshop voor jou en je vriendinnen. Ervaar de spanning en leer de geheimen van sensuele verleiding terwijl onze professionele instructeurs je begeleiden in de kunst van het strippen.

“Verken Onze Wereld van Workshops: Wek Je Nieuwsgierigheid!”
Workshop line dance

Line dance workshop

Trek je cowboylaarzen aan en combineer vrolijke line dance moves met sexy cowgirl bewegingen die je misschien wel kent uit de film Coyote Ugly. Een workshop die niet alleen grappig is, maar ook teamwork bevordert. Trek je stoutste schoenen aan en laat het linedance plezier beginnen!

Workshop paaldansen bij Stripstars

Workshop paaldansen

Ontdek de paal en omarm je eigen kracht in deze uitdagende workshop. Leer elegante en krachtige bewegingen die je zelfvertrouwen een boost geven, terwijl je geniet van een grappige, spannende en sportieve ervaring.

Erotisch masseren workshop

Workshop erotisch masseren

Verwen jezelf en je partner met de kunst van erotisch masseren. Ontdek sensuele technieken en creëer een intieme sfeer vol ontspanning en connectie. Een workshop die de zintuigen prikkelt en de band tussen partners versterkt.

Ontdek wat onze enthousiaste klanten te zeggen hebben over onze piemel pimp workshop:

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb deelgenomen aan de Piemel Pimp Workshop met een groep vriendinnen voor een vrijgezellenfeest, en het was geweldig! De instructrice was zo grappig en behulpzaam, en we hebben allemaal enorm gelachen terwijl we onze gipsen beeldjes transformeerden tot unieke kunstwerken. Het was een perfecte mix van plezier, creativiteit en een beetje ondeugendheid! Zeker een aanrader voor een onvergetelijke tijd met vrienden!

Anneke Visser, Beverwijk

⭐⭐⭐⭐⭐

Ons bedrijf organiseerde de Piemel Pimp Workshop als een teambuilding activiteit, en het was een schot in de roos! Het was geweldig om samen met mijn collega’s iets creatiefs te doen en buiten de kantooromgeving te ontspannen. De workshop bracht echt het beste in ons naar boven, en we hebben veel gelachen terwijl we onze kunstwerken maakten. Het heeft zeker de teamgeest versterkt en voor geweldige gesprekken gezorgd op kantoor!

Marcha van der Geest, Amsterdam

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb nog nooit zoiets grappigs en creatiefs meegemaakt als de Piemel Pimp Workshop! Het was een geweldige manier om een verjaardagsfeestje te vieren met mijn vrienden. De instructrice was zo vriendelijk en deskundig, en ze gaf ons veel inspiratie om onze gipsen beelden tot leven te brengen. Het resultaat was een verzameling van hilarische en unieke kunstwerken die we nu koesteren als herinneringen aan een geweldige dag vol plezier!

Daisy Engels, Deventer