Veelgestelde vragen

Een stripshow is licht erotisch, humoristisch en heel spannend, je kunt zelf nog wensen aangeven zodat de stripper zijn/haar show daar op aanpast

Een volledige stripshow duurt bij ons 15-20 minuten

De stripshow bestaat uit een lapdance, veel dans moves en body oil om de stripper mee in te smeren. Er worden ook verschillende attributen gebruikt zoals een blinddoek. Na de stripshow is er ook nog gelegenheid voor een leuke groepsfoto samen met de stripper

Voor het boeken van een stripper kan je via de knop onder de foto direct via whatsapp reserveren of op ons reserverings formulier je keuze invoeren welke stripper en wat voor thema stripshow je zou willen. Na de ingediende aanvraag checken wij de beschikbaarheid van deze stripper en nemen hierna contact met u op via whatsapp om samen de boeking digitaal vast te leggen als de gekozen stripper beschikbaar is

  • De stripper moet zich aller eerst even kunnen omkleden op de gang bijvoorbeeld
  • De stripper wenst graag dat u bereikbaar bent op de afgesproken tijd zodat de stripper telefonisch kan bellen als hij/zij arriveert.
  • Een stoel zonder armleuningen met minimaal 1 meter ruimte om de stoel heen om vrij te kunnen bewegen.
  • De mogelijkheid om via de telefoon van de stripper muziek af te kunnen spelen op jullie audio installatie, als dit niet mogelijk is graag even melden bij het invullen van het contact formulier zodat wij de stripper erop kunnen attenderen zijn eigen muziek box mee te nemen.

Normaal gesproken gaan alle strippers helemaal uit de kleren. Aan het einde van de show maken zij wel gebruik van een doek om het gepast te houden en niet ordinair te maken. Mochten er andere wensen zijn kan dit natuurlijk gewoon aangegeven worden.

Gelukkig komt dit zelden voor, maar mocht dit toch gebeuren dan proberen wij meteen contact op te nemen om de situatie uit te leggen en een keuze voor te stellen voor eventueel een andere stripper. Gebeurt dit lastminute dan zullen wij een vergelijkbare stripper regelen zodat het feest ten alle tijden door kan gaan, maar altijd in overleg.

De betaling aan de artiest kan 7 dagen voordat de act plaats vind kosteloos worden geannuleerd, daarna brengen wij 30% van het volledige bedrag van de gehele boeking bij u in rekening, vanaf 5 dagen voor aanvang annuleren 40%, 3 dagen voor aanvang 60% en 2 dagen voor aanvang 75% van het volledige bedrag om de artiest te kunnen betalen, omdat er geen andere shows aangenomen konden worden door de artiest. Mocht er 1 dag van te voren of op de dag zelf geannuleerd worden dient het gehele bedrag betaald te worden. De aanbetaling wordt gebruikt voor het boeken van de artiest en het vasthouden van zijn/haar tijd. Geen restitutie mogelijk.

Voor de betaling kunt u de stripper op de dag zelf contant betalen.

Voor boekingen met veel reistijd voor de stripper kan er nog wel eens een klein bedrag vooruit worden gevraagd als aanbetaling voor de reiskosten van de stripper.

De prijs verschilt per regio in verband met de afstand die de strippers moeten afleggen om bij jullie feestje te komen.
Gemiddeld zit een stripshow rond de €180 dit kan wel oplopen als de gekozen stripper erg ver moet reizen.
U kunt ook aangeven dat het rond dit bedrag moet blijven en laten wij zien welke opties in de buurt wonen.
Een lastminute boeking brengt extra kosten met zich mee.