Stripper in Groningen huren bij Stripstars

Er gaat niets boven Groningen, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is om de feestjes in het hoge noorden naar een nog hoger niveau te tillen. Bij Stripstars boek je eenvoudig een stripster of stripper in Groningen om je evenementen nog leuker en spannender te maken.

Striptease in Groningen

De knapste vrouwelijke en mannelijke strippers voor een verleidelijke striptease in Groningen vind je bij Stripstars. Als je een mooie stripster of stripper in Groningen wilt boeken, vind je bij ons zeker wat je zoekt.

Mannelijke strippers Groningen

Wanneer je een mannelijke stripper in Groningen wilt boeken, kun je bij ons kiezen uit een ruime selectie van gespierde, goed ogende mannen. Elke mannelijke stripper heeft diverse specialiteiten, waardoor je kunt kiezen veel verschillende stripshows. Bekijk welke mannelijke strippers je kunt huren in Groningen. Zit jouw favoriet ertussen? 

Vrouwelijke strippers Groningen

Onze sexy stripsters geven iedereen die dat wil een spannende striptease in Groningen. Je kunt zelf kiezen wie van onze mooie meiden je laat langskomen en welk thema de striptease heeft. Zo weet je zeker dat het mogelijk is een vrouwelijke stripper in Groningen te boeken, die aan jouw wensen voldoet. Bekijk al onze vrouwelijke stripper

Om de stripteases van zowel onze strippers en stripsters nóg leuker te maken, kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod van thema’s voor de sexy optredens. Mocht jouw thema of wensen hier niet bijstaan, laat ons dan bij je boeking weten wat je graag zou willen. We kijken dan samen met de stripper of stripster wat mogelijk is.

Wat kan ik verwachten van een striptease?

Een striptease is een spannende, leuke en licht erotische activiteit, die ongeveer 15 tot 20 minuten duurt. Elke striptease bestaat uit een lapdance met spannende dansbewegingen, waarbij onze strippers en stripsters ook attributen gebruiken. Je mag ook zoveel body oil op de mannelijke of vrouwelijke stripper smeren als je wilt.

Wat hebben de strippers van jou nodig om er een onvergetelijke avond van te maken?

Een spannende en erotische avond heeft helemaal niet veel nodig! Uiteraard zorgen onze strippers en stripsters zelf voor de meeste zaken om er een geslaagde avond van te maken. De body oil, spannende attributen en sexy kleding nemen ze dus zelf mee! Het enige wat ze van jou verwachten, is een ruimte om even rustig om te kunnen kleden en een stoel zonder armleuningen, met minimaal 1 meter ruimte daaromheen. Wanneer je een geluidsinstallatie hebt waar onze strippers via hun telefoon muziek op af kunnen spelen, zou dat top zijn. Mocht je hier niet over beschikken, neemt de stripper gewoon een eigen muziekbox mee. Laat dit vooraf wel even weten!

Tot slot vinden onze sexy dames en gespierde heren het fijn als ze bij aankomst op het adres in Groningen even met je kunnen bellen. Blijf dus goed bereikbaar! 

Wat kost een striptease in Groningen?

Je kunt een striptease al bestellen voor €150,- exclusief reiskosten. Ben je benieuwd wat de kosten zijn van al onze erotische diensten? Bekijk dan onze tarieven